Tristar Kruimeldief – KR-2156

photo of gray couch in front of brown wooden table

SHOP SLO® op Unsplash

Tim Forster op 1 april 2018

Ben jij het ook zo zat om tijdens het poetsen een logge stofzuiger achter je aan te slepen? Zit het snoer overal in de weg als je de kleinste hoekjes van de kamer wilt schoonmaken? Loont het de moeite niet om voor wat kruimels de grote stofzuiger uit de kast te halen? Dan is de Tristar kruimeldief KR-2156 dé perfecte oplossing.

De Tristar kruimeldief is een handige kruimelzuiger waarmee je in een handomdraai je huis weer stof- en kruimelvrij maakt. Dit toestel werkt met een oplaadbare NiMH batterij waardoor je geen gedoe meer hebt met een snoer die aan alle meubelstukken blijft haperen en je geen stopcontact meer nodig hebt om schoon te maken. Als deze kruimeldief helemaal opgeladen is, kan je er ongeveer een kwartier mee aan de slag. Met een aan/uit-schakelaar bedien je deze kruimeldief en een lampje geeft aan als de batterij bijna leeg is. Kruimels en stof worden opgevangen in een transparant rese stofbak van 500 ml zodat je meteen kan zien wanneer het tijd is om deze te ledigen. Eventjes de stofbak ledigen in de prullenbak en hij doet het weer op volle kracht. De filter kan je gewoon onder de kraan schoonmaken zodat je deze kruimelzuiger perfect kan reinigen. Leuke tip: als je wat huisparfum op de filter verspreid, dan ruikt meteen het hele huis fris.

Voordelen

  • Met de Tristar kruimeldief – KR 2156 maak je niet alleen makkelijk schoon, ook het toestel zelf is door zijn uitneembare filter en zijn doorzichtige stofbak makkelijk schoon te maken.
  • Veel gebruikers geven aan dat deze kruimeldief bijzonder handig is in gebruik en dat deze zelfs hardnekkige honden-en/of kattenharen heel goed opzuigt.
  • Heel interessant is dat je met deze kruimeldief zowel droog als nat kan zuigen.
  • Het basisstation laadt de batterij vrij snel op en met een volle batterij kan je een kwartier onafgebroken aan de slag.

Nadelen

  • Sommige gebruikers klagen over de beperkte zuigkracht van de Tristar – KR 2156.
  • Hoewel deze kruimelzuiger vrij snel oplaadt in het laadstation, zou het veel makkelijker zijn als je deze met een snoer meteen in het stopcontact kon stoppen.
  • De filter raakt vrij snel verstopt, maar daar tegenover staat dat deze heel makkelijk te reinigen is.

Deze kruimeldief is zowel voor binnenshuis als buitenshuis geschikt.

Door de vele accessoires kan je deze net zo goed gebruiken voor een vlak oppervlak als om het stof uit kieren te verwijderen. Honden- en kattenliefhebbers zuigen er meteen de haren mee van de bank. Vogelliefhebbers die vaak zaadjes en nootjes moeten opzuigen zullen er door zijn beperkte zuigkracht minder tevreden over zijn. Mensen met kinderen die graag allerlei lekkers verorberen in de wagen houden deze door middel van de verschillende opzetstukken helemaal schoon.

Het bedrijf Tristar Europe B.V. is gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten en consumentenelektronica en werd opgericht in 1977. Wereldwijd zijn er meer dan 30 landen waar de producten van Tristar verkrijgbaar zijn. Tristar staat voor kwaliteitsvolle producten die verkrijgbaar zijn in verschillende designs en prijsklassen zodat deze het bij een bijzonder groot publiek heel goed doen.