Princess 332757 Turbo Tiger Compact

empty living room

Francesca Tosolini op Unsplash

Tim Forster op 3 april 2017

Niets is leuker om achteruit te leunen in een luie stoel en je past gepoetst huisje te bewonderen. Toch duurt het vaak niet lang voor je alweer overal stof ziet rond dwarrelen. Weer die logge stofzuiger bovenhalen was nu niet echt wat je in gedachten had na je stevige poetsbeurt. Met de Princess 332757 Turbo Tiger Compact kan je echter op een heel wat minder intensieve manier alle vuil en stof makkelijk opzuigen, zodat je verder van je rust kan genieten. Deze lichte kruimelzuiger haal je snel even tevoorschijn en berg je makkelijk weer op.

Beschrijving van de Princess 332757 Turbo Tiger

De kruimelzuiger 332757 Turbo Tiger Compact van Princess is het ideale toestel om in een handomdraai kleine schoonmaakklusjes te klaren in huis. Je neemt deze lichte kruimelzuiger makkelijk overal met je mee waardoor geen enkele plek nog veilig is voor je schoonmaakwoede. Met de bijgeleverde schouderriem kan je bovendien nog handiger werken. Dit toestel zuigt heel krachtig en heeft 3 verschillende opzetstukken waarmee je zelfs in de kleinste hoekjes alle vuil kan opzuigen. Het reservoir die over een capaciteit van 500 ml beschikt is makkelijk uitneembaar en maak je in een handomdraai helemaal schoon. De Princess 332757 Turbo Tiger Compact is niet alleen een heel handige kruimelzuiger, ook aan het design werd bijzondere aandacht besteed en, niet onbelangrijk, je kan het apparaat voor een heel zacht prijsje in huis halen. Deze zilveren kruimeldief scoort dus op vele vlakken.

Voordelen

  • Voor wie ook design belangrijk vindt is dit een bijzonder mooi toestel. De Princess 332757 Turbo Tiger Compact is zilver van kleur en heeft een gestroomlijnde vorm.
  • Het toestel wordt geleverd met 2 extra multifunctionele borstels waarmee zelfs de kleinste hoekjes perfect schoongemaakt kunnen worden.
  • Standaard krijg je bij dit toestel een schouderband zodat je er heel comfortabel mee kan werken.
  • Deze kruimelzuiger heeft een bijzonder grote zuigkracht, maar is toch heel licht.
  • Heel wat gebruikers zijn heel tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Voor amper 30 Euro haal je deze kruimelzuiger al in huis.

Nadelen

  • Het toestel heeft geen oplaadstation en is enkel te gebruiken met een snoer.
  • Omdat het toestel geen batterij heeft, kan je dit niet makkelijk buiten gebruiken.
  • Sommige gebruikers klagen erover dat het toestel veel lawaai maakt.
  • Eigenlijk is het geen kruimeldief zoals je zou verwachten, maar eerder een ministofzuiger met dat verschil dat het toestel heel licht is en je er geen stofzuigzakken voor nodig hebt.

Voor wie is de Princess 332757 Turbo Tiger geschikt?

De Princess 332757 Turbo Tiger Compact is bijzonder handig als compacte handstofzuiger in huis. Omdat dit toestel niet opgeladen kan worden heeft men al een verlengsnoer nodig als men er buiten mee aan de slag wil of als men de wagen wil stofzuigen. Voor kleine klusjes in huis is deze kruimeldief wel bijzonder geschikt. Het toestel is niet alleen licht en handig, maar heeft een bijzonder grote zuigkracht waardoor stof en vuil perfect opgezogen worden en het huis altijd netjes en schoon blijft.

Over Princess

Princess of voluit Princess Household Appliances B.V. is een Nederlands bedrijf dat in 1994 werd opgericht. Deze onderneming is gespecialiseerd in het ontwikkelen van kleine huishoudelijke apparatuur. Hun producten zijn niet alleen heel duurzaam, maar ook aan het design van de producten wordt bijzonder veel aandacht besteed. Standaard levert Princess op alle producten een garantie van 2 jaar.