Philips MiniVac FC6145/01

brown couch with two white throw pillows

Francesca Tosolini op Unsplash

Tim Forster op 6 april 2017

Met een kruimeldief maak je je huis in een handomdraai schoon. Voor het grote en intensieve werk is een stofzuiger uiteraard ideaal, maar kleine schoonmaakklusjes kan je makkelijk en efficiënt klaren met de Philips MiniVac FC6145/01 kruimeldief. Een doos ontbijtgranen gemorst? Beschuit met hagelslag gegeten? Honden- of kattenhaar die overal in de woning rond dwarrelt? Tijdens een lange autorit een sandwich gegeten? Wat te enthousiast geweest met de bloem tijdens het bakken? Met deze kruimeldief is alles snel netjes weer opgeruimd!

Beschrijving van de Philips MiniVac FC6145/01

Door het aerodynamische mondstuk waarover de Philips MiniVac FC6149/01 - KruimelzuigerPhilips MiniVac FC6145/01 beschikt kan je met dit toestel zelfs de kleinste stofdeeltjes opzuigen. Net zoals de meeste kruimelzuigers heeft ook dit toestel geen stofzuigerzak, maar een stofreservoir waardoor je de Philips MiniVac FC6145/01 makkelijker kan schoonhouden dan een klassieke stofzuiger. Regelmatig schoonmaken resulteert uiteraard in krachtiger zuigprestaties waardoor deze kruimelzuiger zijn werk altijd naar behoren uitvoert. Het speciaal ontworpen handvat zorgt ervoor dat deze kruimeldief comfortabel in de hand ligt en de rubberen buitenlaag zorgt voor een perfecte grip. Als de Philips MiniVac FC6149/01 - KruimelzuigerPhilips MiniVac FC6145/01 helemaal opgeladen is kan je er ongeveer 9 minuten mee aan de slag.

Voordelen

  • Deze kruimeldief heeft een speciaal ontworpen handvat waardoor het toestel makkelijk in de hand ligt.
  • Over het algemeen zijn gebruikers heel tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. De adviesprijs voor deze kruimelzuiger ligt rond de 70 Euro, wat een gemiddelde prijs is voor een kruimeldief.
  • Het stofreservoir is makkelijk uit het toestel te halen en kan je snel en helemaal schoon maken.
  • De Philips MiniVac FC6145/01 heeft een hedendaags design en de felle paarse kleur maakt dit toestel bijzonder aantrekkelijk.
  • De oplader kan je zowel op een tafel of een kast zetten als aan de muur hangen.

Nadelen

  • Sommige gebruikers vinden dat deze kruimelzuiger nogal veel lawaai maakt.
  • Alhoewel het ronde ontwerp van deze kruimeldief bijzonder origineel is, vinden sommige gebruikers deze vorm wat onhandig om mee te werken.
  • De gebruiksduur van deze kruimelzuiger is eerder beperkt en het duurt vrij lang voor deze volledig opgeladen is.

Voor wie is de Philips MiniVac FC6145/01 geschikt?

Actieve, moderne gezinnen zullen van deze kruimeldief graag gebruik maken. Door zijn flashy kleur staat hij bijzonder leuk in elk modern interieur en de ergonomisch handige handgreep zorgt ervoor dat ook de tieners in huis graag met dit toestel aan de slag zullen gaan. Eventjes snel de woonkamer, de keuken of de slaapkamer stofvrij maken doe je met de Philips MiniVac FC6149/01 - KruimelzuigerPhilips MiniVac FC6145/01 dan ook in een handomdraai.

Over het merk Philips

De producten van Philips zijn bekend over de hele wereld en staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Toch is dit wereldbekende elektronicaconcern bijzonder klein begonnen. Op het einde van de 19de eeuw richtte Frederik Philips samen met zijn zoon Gerard Philips de eerste gloeilampenfabriek op. Gedurende lange tijd was de naam Philips dan ook verbonden met verlichting. Innovatie en technologische kennis, wat Philips tot op de dag van vandaag nog altijd hoog in het vaandel draagt, hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf uitgegroeid is tot een van de marktleiders op het gebied van de ontwikkeling van elektronische apparaten allerhande.