H.KOENIG – Kruimelzuiger

light candle on round white coffee table and sectional sofa

Sven Brandsma op Unsplash

Tim Forster op 2 januari 2019

Iedereen heeft graag dat zijn huis er netjes en opgeruimd bij ligt. Hoewel er in een huis best geleefd mag worden en rondslingerende spullen bijna niet kunnen vermeden worden, is het wel belangrijk dat een huis hygiënisch schoon is. Stof, kruimels en haren van je viervoeter op de vloer of de bank geven een bijzonder vuile indruk en deze horen niet thuis in een hygiënisch schone omgeving.

Beschrijving van de H. Koenig Kruimelzuiger

Met de H.Koenig kruimelzuiger hou je je huis hygiënisch schoon zonder dat je hiervoor al te grote inspanningen moet leveren. Dit bijzonder handige toestel neem je vlug even bij de hand om alle stof, kruimels en haren van huisdieren op te zuigen. Deze kruimeldief heeft een vermogen van 85 Watt en als het toestel helemaal opgeladen is, kun je er ongeveer een kwartier mee aan de slag. Ruim voldoende dus om de woonkamer, de slaapkamer, de keuken of de auto stof- en kruimelvrij te maken. Het laadstation laadt de kruimeldief in 150 minuten helemaal op. Bij deze kruimeldief worden een kierenzuiger en een borstel geleverd die je in het toestel zelf kunt opbergen. Het reservoir van deze kruimelzuiger kun je eenvoudig legen, de filter kun je gewoon onder de kraan schoonspoelen. Tijdens het gebruik zul je zeker je huisgenoten niet storen, want met een geluidsniveau van 20 decibel is dit een heel stil toestel.

Voordelen

  • De accessoires kun je netjes in de kruimelzuiger opbergen en heb je dus altijd bij de hand.
  • De H.Koenig kruimelzuiger heeft een krachtige zuigkracht.
  • Het laadstation kun je gewoon aan de muur bevestigen.
  • Het toestel maakt tijdens het gebruik niet veel lawaai.
  • Er werd ook aandacht besteed aan het design zodat deze kruimelzuiger er prachtig uitziet.
  • Deze kruimelzuiger heeft een heel goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Nadelen

  • Het is een robuuste kruimelzuiger die wat aan de zware kant is.
  • Als je de kruimelzuiger voor de eerste keer oplaadt, kan dit behoorlijk lang duren.

Voor wie is de H.Koenig kruimelzuiger geschikt?

Iedereen die zijn huis hygiënisch schoon wil houden zonder hiervoor een logge stofzuiger uit te halen, zal heel tevreden zijn over de H.Koenig kruimelzuiger. Bijzonder leuk is dat je de accessoires in het toestel zelf kunt opbergen, zodat deze niet in huis rondslingeren. Als het toestel helemaal opgeladen is, kun je er ongeveer een kwartier mee aan de slag, dus ruim voldoende tijd om ook het interieur van je wagen eens flink onder handen te nemen.

Over het merk H.Koenig

Het bedrijf H.Koenig werd in 1960 door ijzerhandelaar Helmut Koenig opgericht. In zijn atelier ontwikkelde hij kleine toestellen om huishoudelijke taken wat eenvoudiger te maken. Zijn apparaten konden al snel op heel wat succes rekenen en hij zette een samenwerking op met fabrieken in de buurt. Eigen aan alle toestellen van het merk H. Koenig is hun uitstekende kwaliteit en hun prachtige design.