DOMO Kruimelzuiger XL DO211S

brown and black metal-framed coffee table

Francesca Tosolini op Unsplash

Tim Forster op 2 mei 2017

Je hoeft heus niet elke dag die zware stofzuiger boven te halen om je huis netjes en opgeruimd te houden. Met de DOMO Kruimelzuiger XL DO211S hou je het huis dagelijks helemaal netjes en maak je je niet druk over al dat gesleur.

Een grondige poetsbeurt waarbij alle meubilair aan de kant geschoven wordt en waarbij de hele vloer en alle tapijten worden gestofzuigd kan een behoorlijk karwei zijn. Niet alleen is een gewone stofzuiger behoorlijk zwaar, zit het snoer altijd wel ergens aan vast, maar een vuile stofzuigerzak vervangen is ook echt geen pretje.

Beschrijving van de DOMO Kruimelzuiger XL DO211S

Met de DOMO Kruimelzuiger XL DO211S zijn alle kleine schoonmaakklusjes in een handomdraai geklaard. Als de NiHM batterij van deze kruimeldief volledig opgeladen is, kan je er een kwartier onafgebroken mee aan de slag en voor een handstofzuiger is dit best wel een behoorlijk lange tijd. Je kan er niet alleen kruimels en allerlei ander vuil mee opzuigen, maar met de roterende borstel kan je ook perfect alle honden- of kattenharen van het bankstel verwijderen. Bij aankoop van de DOMO Kruimelzuiger XL DO211S krijg je er een handig laadstation bij, een kierenzuiger, een zachte borstel voor alle delicate stoffen en een roterende borstel die alle stof en vuil perfect meeneemt. Deze kruimelzuiger heeft een heel mooi design en de combinatie van zwart en blauw geeft dit toestel een extra aantrekkelijke toets.

Voordelen

  • Deze kruimeldief heeft een behoorlijke zuigkracht.
  • Bij aankoop van de DOMO Kruimelzuiger XL DO211S krijg je er heel wat nuttige accessoires bij. Bijzonder handig is de roterende borstel die alle vuil meteen meeneemt.
  • Deze kruimelzuiger heeft een mooi design en is handig in gebruik.
  • De DOMO Kruimelzuiger XL DO211S haal je in huis voor een kleine 70 Euro en de meeste gebruikers zijn heel tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding.
  • Dit toestel kan je makkelijk 15 minuten onafgebroken gebruiken.

Nadelen

  • Het systeem van het oplaadstation laat veel te wensen over. Heel wat gebruikers klagen erover dat het bijzonder moeilijk is de kruimelzuiger in het oplaadstation te klikken. Ook het stofreservoir uit de kruimeldief halen vraagt enige oefening.
  • Deze kruimelzuiger maakt behoorlijk wat lawaai.
  • Het indicatielampje dat aangeeft wanneer het toestel volledig is opgeladen werkt soms niet goed.

Voor wie is de DOMO Kruimelzuiger XL DO211S  geschikt?

Voor honden- of kattenbezitters is dit een heel handig toestel. De roterende borstels zorgen er immers voor dat haren perfect kunnen opgezogen worden. Door de bijgeleverde kierenzuiger is dit toestel ook bijzonder handig om zelfs de moeilijkst bereikbare plaatsen perfect schoon te krijgen. De DOMO Kruimelzuiger XL DO211S is een heel veelzijdig toestel dat een behoorlijke zuigkracht heeft waardoor men niet altijd de grote stofzuiger uit de kast moet halen om toch zalig te kunnen ontspannen in een perfect schone woning.

Over DOMO

DOMO is een Belgisch merk, gespecialiseerd in huishoudelektro. Het bedrijf staat niet alleen bekend om zijn kwaliteitsvolle producten aan zeer scherpe prijzen, maar besteedt ook veel aandacht aan het design van hun toestellen. Deze zijn zowel mooi om te zien als handig in gebruik. Op de dienst na-verkoop van DOMO valt helemaal niets aan te merken en op alle producten krijgt men een standaardgarantie van 2 jaar.