Dirt Devil Gator M137

empty living room

Francesca Tosolini op Unsplash

Tim Forster op 0 mei 2017

De Dirt Devil Gator M137 kruimeldief is het ideale toestel om deze kruimels op te zuigen. Op een luie zondagmorgen een romantisch ontbijt op bed… wie droomt er niet van? Een knapperig broodje met jam, een verse croissant met roomboter… heerlijk. Ontbijt op bed is echter vaak niet zo romantisch als het lijkt: dat knapperige broodje en die verse croissant brengen immers ook heel wat kruimels met zich mee. De stofzuiger uit de kast halen en met dit logge ding aan de slag gaan is niet meteen iets wat je in gedachten had op een luie zondag.

Beschrijving van de Dirt Devil Gator M137

De Dirt Devil Gator M137 kruimeldief klaart veel meer klusjes dan alleen maar het opzuigen van kruimels. Zo kan je er een turboborstel op monteren waarmee je perfect alle huisdierharen in een handomdraai opzuigt. Met de bijhorende kierenzuiger kan je ook het stof en vuil op moeilijk bereikbare plaatsen heel makkelijk opzuigen. De NiHM-batterij is in ongeveer 16 uur helemaal opgeladen. Met een volledig opgeladen batterij kan je met de Dirt Devil Gator M137 ongeveer 10 minuten onafgebroken aan de slag. Deze kruimelzuiger heeft een doorzichtig stofreservoir zodat je makkelijk kan zien wanneer het tijd is om dit te ledigen. De filter kan je onder de kraan schoonspoelen. De Dirt Devil Gator M137 opladen doe je gewoon door de stekker in het stopcontact te steken. Een oplaadstation krijg je er dus niet bij.

Voordelen

  • Deze kruimelzuiger is door de turboborstel bijzonder geschikt om huisdierenharen mee op te zuigen en het toestel heeft ook een kierenzuiger.
  • Het stofreservoir en de filter zijn makkelijk uit het toestel te halen en kan je perfect hygiënisch schoonmaken.
  • De zuigkracht van dit toestel is bijzonder goed.

Nadelen

  • Voor ongeveer 80 Euro kan je de Dirt Devil Gator M137 kopen en dit is eigenlijk wel prijzig.
  • Veel gebruikers klagen over het gewicht van deze kruimeldief.
  • Deze kruimelzuiger heeft geen oplaadstation.
  • Als er te veel haren in de turboborstel draaien durft deze het begeven.
  • Het stofreservoir van 200 ml zit vrij vlug vol.

**Voor wie is de ****Dirt Devil Gator M137 **geschikt?

Deze kruimeldief doet het vooral goed bij dierenliefhebbers. Met de turboborstel zuig je zo alle honden- of kattenharen van de bank of het tapijt. Zitten de haren ook tussen de kussens van de bank, dan kan je met de kierenzuiger ook daar de haren makkelijk verwijderen. Ook mensen die geen dieren hebben zullen bijzonder tevreden zijn met dit handige toestel. Door zijn sterke zuigkracht is dit toestel immers ook de ideale kruimelzuiger om stof, kruimels en andere troep op te zuigen.

Over het merk Dirt Devil

Het Amerikaanse bedrijf Dirt Devil is een specialist op het gebied van vloerreiniging. Dit bedrijf ontwikkelt en produceert zowel klassieke stofzuigers, handstofzuigers, kruimeldieven en borstels als stoomreinigers. Het bedrijf werd in het jaar 1905 opgericht door Philip A. Geier en maakte een bewogen geschiedenis door. In de Tweede Wereldoorlog werd er in de ateliers van het bedrijf zelfs oorlogsmaterieel geproduceerd. Met de ontwikkeling van de Dirt Devil Hand Vac in 1984 drukte het bedrijf pas echt zijn stempel op de markt van de schoonmaaktoestellen en sindsdien is het bedrijf wereldwijd bekend.