Bosch Move BHN14090 – Kruimelzuiger – Zwart

empty living room

Francesca Tosolini op Unsplash

Tim Forster op 1 september 2018

Iedereen die regelmatig stofzuigt in huis kent het probleem van een logge stofzuiger, een snoer dat overal blijft hangen en een stoffige stofzuigerzak die om de zoveel tijd moet worden leeggemaakt. Je zou voor minder je dagelijkse stofzuigbeurt overslaan. Resultaat: stof en viezigheid stapelen zich op in huis waardoor je gezondheid en je humeur aangetast worden.

Beschrijving van de Bosch Move BHN14090 kruimeldief

De Bosch Move BHN14090 is een krachtige en heel handige kruimeldief die voorkomt dat je elke dag weer die logge stofzuiger moet bovenhalen. Deze kruimeldief levert dankzij het gepatenteerde High Airflow-systeem bijzonder krachtige prestaties. Het gedoe met een vervelend snoer dat rond de poten van de tafel of de stoelen blijft hangen is met deze kruimelzuiger ook meteen van de baan. Als je de Bosch Move BHN14090 gedurende twaalf uur oplaadt, dan kan je er ongeveer een kwartier mee aan de slag. Ruim voldoende dus om stof, haren van huisdieren, kruimels of andere viezigheid mee op te zuigen. Een handig extraatje is de kierenzuigmond waarmee je zelfs de meest moeilijk bereikbare plaatsen perfect kunt schoonmaken. Deze kruimelzuiger maakt geen gebruik van een stofzuigzak, maar heeft een stofreservoir die je makkelijk kunt legen en een uitwasbare filter waardoor het stof zich niet kan opstapelen.

Voordelen

  • De Bosch Move BHN14090 ligt makkelijk in de hand.
  • Het is een heel licht toestel dat je makkelijk door het hele huis kunt meenemen.
  • Als de batterij volledig opgeladen is kun je er bijna een kwartier mee aan de slag.
  • Met de bijgeleverde kierenzuiger kun je zelfs de moeilijkst bereikbare plaatsen schoonmaken.
  • Deze kruimeldief is een bijzonder krachtig toestel met een stofreservoir dat makkelijk schoon te maken is.

Nadelen

  • Deze kruimeldief heeft geen ophangsysteem en wordt enkel door middel van een adapter opgeladen.
  • Toch wel wat voorzichtig zijn met het opzetstuk, want dit is vrij kwetsbaar.

Voor wie is de Bosch Move BHN14090 geschikt?

Even vlug een schoonmaakklusje tussendoor? De auto stofzuigen? Haren van katten of honden verwijderen van de bank? Gemorst tijdens het ontbijt? Deze kruimelzuiger klaart alle klusjes in een handomdraai en is perfect geschikt voor gezinnen die niet altijd de tijd hebben om voor dergelijke klusjes de grote stofzuiger uit de kast te halen.

Over Bosch

Bosch is een gevestigde waarde in de wereld van elektronische toestellen. Dit van oorsprong Duitse bedrijf dat in 1886 door ingenieur en uitvinder Robert Bosch werd opgericht, produceert vandaag de dag zowel grote als kleine huishoudelijke apparaten.