Kruimel-dief.nl

Alles over kruimeldieven. En meer.

Foto door Francesca Tosolini op Unsplash

Bosch BKS4033

Door Tim Forster op 2 februari 2015

Beschrijving

De Bosch BKS4033 kruimeldief valt in de zogenaamde wet & dry categorie. Dit betekent dat dit apparaat geschikt is om zowel droog als nat vuil op te zuigen. Om vloeistoffen goed op te zuigen is hij uitgerust met een speciaal mondstuk. Ook komt hij met een kieren mondstuk en een meubel mondstuk. Het basisstation is erg flexibel en kan zowel liggend als aan de wand gemonteerd gebruikt worden maar hij kan ook los aan de stekker liggen. Op het gebied van zuigprestaties is deze kruimelzuiger het beste in het opzuigen van vloeistoffen en in het opzuigen van kruimels van harde oppervlakken.

Qua energieverbruik is deze kruimelzuiger niet bepaald zuinig. De accu is van het type Ni-MH die eigenlijk in prestatie onderdoet voor de Li-ion variant maar in de prijs voordeliger is. Desondanks gaat hij toch een goede 24 minuten mee op een volle accu. Door het ergonomische handvat ligt deze kruimeldief lekker in de hand en in combinatie met zijn lichte gewicht is deze kruimelzuiger prettig in het gebruik.

Specificaties

Afmetingen: 37,7 x 9,8 x 13,7

Gewicht: 1,074 kg

Inhoud kruimelopvang: 415 ml

Breedte mondstuk: 74 cm

Geluid: 70,2 dB

Nat en droog: ja

Knop ingedrukt houden: Ja

** Accu:** Ni-MH

Gebruikstijd: 24 min

Oplaadtijd: 16 uur

Oplaadstation: ja

Draadloos: ja

Lengte oplaadsnoer: 179 cm

Tim Forster

Een goede kruimeldief bleek voor Tim een noodzaak in zijn huishouden. Om de juiste te vinden, daar was hij wel even mee bezig. Daarom is hij deze blog gestart. Zodat anderen sneller een goede keuze kunnen maken.