Bosch BHN09070 – Move

gray fabric sofa

SHOP SLO® op Unsplash

Tim Forster op 0 april 2017

Een kruimeldief is het ideale toestel om snel even het huis schoon te maken. Om kleine klusjes te klaren is het niet altijd nodig een logge stofzuiger boven te halen. Stof, kruimels, haren van de hond of de poes, een zak suiker of een doos cornflakes die je laten vallen hebt kan je makkelijk en efficiënt opzuigen met een de Bosch BHN09070 – Move. Voortaan dus geen gedoe meer met het lange snoer dat aan verschillende meubelstukken blijft haperen, geen stofzuigerzak meer die moeilijk geledigd kan worden en vooral geen gesleur meer!

Beschrijving van de Bosch BHN09070

De Bosch BHN09070 Move is een echte lichtgewicht onder de kruimeldieven. Het toestel weegt amper 1 kg en is dan ook heel handig om overal mee te nemen. Ook door de ergonomische handgreep is dit toestel bijzonder comfortabel in gebruik. Als de NiMH volledig opgeladen is kan je er ongeveer 9 minuten mee stofzuigen. De zuigkracht van deze kruimelzuiger is door het High Airflow System ruim voldoende om kruimels, stof en kleine viezigheden mee op te zuigen. Bovendien kan je met het kierenmondstuk ook tot in de kleinste hoekjes schoonmaken. Deze kruimeldief heeft een doorzichtig reservoir, zodat je altijd kan zien wanneer het tijd is om dit te ledigen. Ook de filter kan makkelijk gereinigd worden, zodat de zuigkracht van het toestel altijd optimaal is. Door het efficiënte stofscheidingssysteem is een perfect resultaat met de Bosch BHN09070 – Move altijd verzekerd. Het design van de Bosch BHN09070 is vrij eenvoudig, maar heeft toch een speciale toets door de petroleum-blauwe en metallic-zilveren kleur.

Voordelen

  • De Bosch BHN09070 – Move is met amper 1 kg een heel lichte kruimelzuiger. Je kan deze dan ook makkelijk zowel doorheen het hele huis als naar buiten meenemen.
  • Deze kruimelzuiger beschikt over een bijzonder efficiënte kierenzuiger zodat ook de kleinste plaatsen makkelijk bereikbaar zijn.
  • Je kan deze kruimelzuiger voor een voordelige prijs aankopen: de richtprijs voor de Bosch BHN09070 Move is een kleine 60 Euro.
  • Zowel het stofreservoir als de filter zijn heel makkelijk te reinigen wat de zuigkracht ten goede komt.

Nadelen

  • De gebruiksduur van 9 minuten is heel gering.
  • De batterijen van het toestel moeten vrij lang opladen (12 uur).
  • Er hoort bij deze kruimelzuiger geen oplaadstation.

Voor wie is de Bosch BHN09070 – Move geschikt?

Voor een actief gezin is het leven vaak al hectisch genoeg. De dag begint al vroeg en heel wat mensen vertrekken ’s morgens vroeg al om pas laat in de avond thuis te komen. Een stevige stofzuigerbeurt vindt dan ook vaak enkel in het weekend plaats. Met de Bosch BHN09070 – Move kan het hele gezin echter ook op weekdagen genieten van een perfect schoongemaakt huis. Stof en allerlei viezigheden zuig je er in een handomdraai mee op. Ook de kinderen kunnen met dit handige toestel het huis netjes en opgeruimd houden.

Over het merk Bosch

Bosch is een Duits technologisch en dienstverlenend bedrijf dat actief is in 4 bedrijfssectoren: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods, en Energy and Building Technology. Hun producten zijn bekend over de hele wereld en het merk Bosch staat al jarenlang voor duurzaamheid en kwaliteit. De bedrijfsvisie van Bosch is om met alle producten en diensten de levenskwaliteit van mensen te bevorderen door middel van innovatie, nuttige en fascinerende oplossingen.