BLACK+DECKER WDB115WA Wet & Dry – Kruimeldief

gray fabric sofa

SHOP SLO® op Unsplash

Tim Forster op 1 november 2018

Stel je even het volgende voor: na een lange werkdag kom je uitgeput thuis, maar voor je je op de bank kunt ploffen moet je nog het huis opruimen, er ligt nog een hoop strijk te wachten, het hele gezin heeft honger en haastig begin je het eten klaar te maken. In je haast laat je een zak rijst vallen en alle rijstkorreltjes dwarrelen op de grond. Vreselijk! Met een kruimeldief knap je dit klusje zo op!

Beschrijving van de Black+Decker WDB115WA Wet & Dry kruimeldief

Met deze compacte en bijzonder handige kruimeldief zuig je makkelijk alle stof en viezigheid in huis op. De Black+Decker Wet & Dry kruimeldief zuigt niet alleen stof en droge viezigheid op, je kan er ook gemorste dranken mee opzuigen. Dubbel zo handig dus! Dit toestel beschikt over een 5.4Wh Lithium-ion accu die je in 600 minuten helemaal oplaadt. Om het toestel op te laden plaats je dit in het bijbehorende laadstation. Met een volledig opgeladen accu kun je met dit toestel bijna 8 minuten schoonmaken. Ruim voldoende dus om alle kleine schoonmaakklusjes in huis te klaren. De opvangbak en de filter kan je makkelijk uit het toestel halen en maak je in een handomdraai helemaal hygiënisch schoon. De Black+Decker WDB115WA Wet&Dry heeft een breed mondstuk zodat je ook makkelijk wat groter vuil kunt opzuigen. Bij deze kruimeldief horen ook verschillende accessoires zoals een kierenzuiger en een borstel.

Voordelen

  • Het grote voordeel is dat je met de Black+Decker WDB115WA Wet & Dry niet alleen stof en droge viezigheid kunt opzuigen, maar ook vloeistoffen.
  • Het is een licht toestel dat je makkelijk doorheen het hele huis met je meeneemt.
  • De filter en het reservoir zijn makkelijk te verwijderen en kun je gewoon onder de kraan schoonmaken.
  • Het toestel wordt geleverd met een kierenzuiger en een borstel.
  • Het is een vrij goedkoop toestel, je betaalt er net geen 40 euro voor.

Nadelen

  • De Black+Decker WDB115WA Wet & Dry heeft geen snoer en kun je dus alleen via het laadstation opladen.
  • De kierenzuiger en de borstel zijn bijzonder handig, maar deze kun je nergens in het toestel of in het laadstation opbergen.

Voor wie is de Black+Decker WDB115WA geschikt?

Voor mensen die niet altijd die logge stofzuiger willen bovenhalen is dit een ideaal toestel. Deze kruimeldief zuigt zowel droog als nat waardoor vervelende schoonmaakklusjes zo geklaard zijn. Het is een bijzonder licht toestel dat bij iedereen makkelijk in de hand ligt. Zowel jong als oud zullen over dit toestel dan ook zeer tevreden zijn. Het toestel heeft een mooie vormgeving en past hiermee in elk interieur, ook als het staat op te laden. Je zou bijna denken dat het een klein kunstwerkje is.

Over het merk Black+Decker

Black+Decker is een Amerikaanse producent van elektrisch gereedschap. Het bedrijf bestaat al sinds 1910 en werd opgericht door S. Duncan Black en Alonzo G. Decker. De producten van Black+Decker zijn wereldwijd gekend omwille van hun duurzaamheid.