BLACK+DECKER – Flexi PD1420LP

white couch in front of white wooden table

ian dooley op Unsplash

Tim Forster op 4 mei 2017

Als er kleine schoonmaakklusjes moeten opgeknapt worden in huis, dan komt de BLACK+DECKER – Flexi PD1420LP kruimeldief zeker goed van pas. Je zuigt er makkelijk en snel stof, kruimels en allerlei viezigheid mee op. Na een harde werkdag heb je vaak de moed niet meer om nog die zware en onhandige stofzuiger uit de kast te halen en dan is deze kruimelzuiger het ideale toestel om alles toch schoon en opgeruimd te houden zodat je na een 10-tal minuutjes intensief alles schoon te zuigen, lekker languit op de bank kan gaan liggen.

Beschrijving van de BLACK+DECKER – Flexi PD1420LP

Heel bijzonder en comfortabel aan de BLACK+DECKER – Flexi PD1420LP is de anderhalve meter lange zuigslang waardoor je je nooit meer hoeft te bukken om vuil van de grond te zuigen of nooit meer hoeft te reiken om hoge kasten stofvrij te houden. Lampenkappen, fotolijsten, gordijnen, radiators en de bovenste rand van deuren en vensters zijn in een handomdraai schoongemaakt met dit bijzonder handige en compacte toestel. Deze kruimelzuiger heeft ook een fraai design, zodat deze mooi staat in elk interieur. Het handige oplaadstation dat ook ruimte biedt om de accessoires in op te bergen maakt het plaatje compleet. De BLACK+DECKER – Flexi PD1420LP laadt door ECO Smart Charging helemaal op in amper 4 uur en je kan er iets meer dan 12 minuten mee aan de slag. Bovendien schakelt het laadstation vanzelf uit als de batterij helemaal opgeladen is, zodat deze kruimelzuiger ook nog eens energiebesparend is. Het stofreservoir is doorzichtig waardoor je perfect kan zien of het tijd is om dit te ledigen.

Voordelen

  • Het toestel beschikt over een heel handige zuigslang.
  • Door de ECO Smart Charging laadt de batterij bijzonder snel op en schakelt het laadstation zich vanzelf uit als de batterij helemaal opgeladen is. Een indicatielampje geeft trouwens aan wanneer het toestel volledig opgeladen is.
  • Voor elk klusje krijg je er een extra accessoire bij: een speciale borstel voor honden- of kattenhaar en een kierenzuiger voor moeilijk bereikbare plaatsen.
  • Je kan er vrij grote oppervlakten mee schoonmaken.

Nadelen

  • Als enige nadeel zou je kunnen stellen dat dit toestel niet goedkoop is. De adviesprijs is 135 Euro, maar deze kruimeldief staat heel regelmatig in promotie. Voor deze prijs haal je wel een heel handig en comfortabel product in huis waar je ongetwijfeld heel veel poetsplezier zal aan beleven.
  • Het oplaadstation kan niet aan de muur gehangen worden.

Voor wie is de BLACK+DECKER – Flexi PD1420LP geschikt?

Iedereen zal kunnen genieten van deze bijzonder handige kruimeldief. Omdat dit toestel over een anderhalve lange zuigslang beschikt hoef je je niet meer te bukken en zijn ook hogere plaatsen perfect bereikbaar. Poetsers met weinig tijd kunnen met dit toestel snel en efficiënt verschillende plaatsen in huis helemaal schoonmaken. Lang wachten tot het apparaat helemaal opgeladen is hoeft met de BLACK+DECKER – Flexi PD1420LP helemaal niet. In 4 uur is de batterij van het toestel immers volledig opgeladen. Met de BLACK+DECKER – Flexi PD1420LP zal het hele gezin kunnen genieten van een perfect schoongemaakt huis.

Over BLACK+DECKER

BLACK+DECKER brengt topkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid samen. Dit Amerikaanse bedrijf kan buigen op een jarenlange ervaring en staat bekend omwille van zijn kwaliteitsvolle producten die vrijwel overal ter wereld verkrijgbaar zijn. BLACK+DECKER ontwikkelt niet alleen huishoudelijke toestellen, maar ook allerhande doe-het-zelf materieel en tuingereedschap.