BLACK+DECKER – DVJ315B-QW – 16.2Wh Kruimelzuiger

rectangular brown wooden table

Francesca Tosolini op Unsplash

Tim Forster op 0 augustus 2018

Met een gewone stofzuiger je auto schoonmaken is vaak een hele klus. Niet alleen is het heel vervelend om met die grote, logge stofzuiger tot bij de auto te komen, je moet ook een stopcontact in de buurt hebben. Kun je je auto niet dicht bij huis parkeren, dan heb je bovendien ook een verlengsnoer nodig en iedereen weet hoe onhandig dit wel is. Een draadloze, lichte kruimelzuiger is dan ook de ideale oplossing!

Met de Black+Decker – DVJ315B-QW zijn alle schoonmaakklusjes in een handomdraai geklaard.

Het is een vrij licht en draadloos toestel dat je makkelijk overal met je mee kunt nemen. Als de Lithium-Ion batterij volledig opgeladen is, kun je er ongeveer een kwartier mee aan de slag. Ruim voldoende dus om je wagen eens grondig te stofzuigen, net zoals alle plaatsen in huis waar je met een gewone stofzuiger moeilijk bij kunt. Door de krachtige motor maak je net zo goed schoon als met een traditionele stofzuiger.

Deze kruimeldief maakt geen gebruik van stofzuigerzakken maar heeft een doorzichtige opvangbak, zodat je steeds kunt zien wanneer het tijd is om de kruimelzuiger leeg te maken. Bovendien zijn de opvangbak en de filter makkelijk uitneembaar en afwasbaar. Heel bijzonder aan de Black+Decker – DVJ315B-QW kruimelzuiger is de Cyclonic action technologie. Deze zorgt ervoor dat het stof en het vuil weggedraaid worden van de filter waardoor de zuigkracht van deze kruimeldief altijd optimaal blijft.

Voordelen

  • De Black+Decker – DVJ315B-QW kruimelzuiger levert krachtige prestaties.
  • Deze kruimelzuiger is licht en ligt goed in de hand.
  • De bijgeleverde wandoplader beschikt over een smart charge die ervoor zorgt dat de kruimeldief tot vier keer sneller oplaadt dan andere exemplaren.
  • Bij deze kruimelzuiger hoort een zachte borstel waarmee je tegelijkertijd kunt zuigen en vegen en een kierenzuiger waardoor je zelfs de moeilijkst bereikbare plaatsen makkelijk kunt schoonmaken.

Nadelen

  • Deze kruimelzuiger is een van de duurdere exemplaren. Gemiddeld betaal je er zo’n 73 euro voor.
  • Het stofreservoir is eerder aan de kleine kant. Daartegenover staat echter dat deze heel makkelijk uitneembaar en afwasbaar is.

Voor wie is de Black+Decker – DVJ315B-QW kruimelzuiger geschikt?

Deze kruimelzuiger is geschikt om buitenshuis schoonmaakklusjes te klaren zoals bijvoorbeeld het stofzuigen van een auto. Het is een bijzonder licht toestel dat je makkelijk meeneemt doorheen het hele huis. Zo kun je er makkelijk de trap mee schoon zuigen of die hoge en zware overgordijnen waar stof en allerlei vuil zich graag in verzameld.

Over het merk Black+Decker

Black+Decker is een Amerikaanse producent van gereedschap. Het werd oorspronkelijk als machinefabriek opgericht door S. Duncan Black en Alonzo G. Decker in het jaar 1910. Doorheen de jaren is dit in eerste instantie kleine bedrijf uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van elektrisch gereedschap en handgereedschap.