BLACK+DECKER 5.4Wh

brown and black metal-framed coffee table

Francesca Tosolini op Unsplash

Tim Forster op 3 april 2017

Een ongelukje in huis is gauw gebeurd. Toch hoeft dit niet altijd een reden te zijn om een zware en logge stofzuiger boven te halen. Met de BLACK+DECKER 5.4Wh kruimeldief ruim je ongelukjes in huis in een oogwenk op. Dit bijzonder handige en lichte toestel haal je snel boven als je wat kruimels, een gescheurde zak nootjes of een omgevallen doos cornflakes moet opruimen. Deze kruimelzuiger is ook het ideale toestel om trappen en de wagen mee schoon te zuigen.

Beschrijving van de BLACK+DECKER 5.4Wh

De Powertool-Accu | NiMH | 14,4 V | 3,3 Ah | 47,52 Wh | Vervanging voor Black & DeckerBLACK+DECKER 5.4Wh is een heel handig toestel om in huis te hebben. Bij de ontwikkeling van deze kruimeldief werd niet alleen rekening gehouden met het gebruiksgemak, maar de ontwerpers hebben er visueel ook een pareltje van gemaakt. De flashy ruby rode kleur is dan ook in elk interieur een blikvanger. Deze bijzonder lichte kruimelzuiger neem je makkelijk bij de hand en je kan er allerlei huishoudelijke klusjes mee klaren. Het doorzichtige stofreservoir en de stoffilter kunnen makkelijk uit het toestel verwijderd worden, zodat je deze regelmatig hygiënisch schoon kan maken. Als accessoires krijg je bij deze kruimeldief een lange kierenzuiger en een zachte borstel erbij.

Voordelen

  • Gebruikers zijn heel tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding van de BLACK+DECKER 5.4Wh. Voor iets meer dan 50 Euro haal je een toestel in huis met een vrij grote zuigkracht.
  • De oplader kan zowel ergens geplaatst worden als aan de muur gehangen worden.
  • Dit toestel is bijzonder licht en comfortabel om mee te werken.
  • Heel handig is de lange kierenzuiger zodat je er ook makkelijk kan mee stofzuigen op moeilijk bereikbare plaatsen.
  • Voor delicate stoffen kan een zachte borstel op de kruimelzuiger gemonteerd worden.

Nadelen

  • Als de batterij volledig opgeladen is kan je met deze kruimelzuiger slechts 7,5 minuten werken, wat toch wel bijzonder weinig is.
  • Het volledig opladen van de batterij duurt minimaal 10 uur.

Voor wie is de BLACK+DECKER 5.4Wh geschikt?

De uitermate lichte BLACK+DECKER 5.4Wh kan door alle gezinsleden heel comfortabel gebruikt worden. Zowel de tafel, de bank als de wagen kan je er in een handomdraai mee schoonmaken. Door de aandacht die ook aan het ergonomisch aspect van deze kruimeldief besteed werd kunnen zowel volwassen, kinderen als oudere mensen perfect gebruik maken van dit toestel. De oplader die je bij deze kruimeldief krijgt kan zowel als tafeloplader gebruikt worden als aan de muur bevestigd worden. Er is in huis dus wel altijd een plaatsje te vinden voor deze praktische schoonmaakbuddy en daarmee staat hij binnen ieders handbereik.

Over het merk BLACK+DECKER

Het merk BLACK+DECKER staat garant voor kwaliteitsvolle producten. Met een toestel van deze van oorsprong Amerikaanse firma haal je dan ook een product in huis waar je jarenlang plezier zal aan beleven. Zowel de kleine huishoudelijke toestellen als het zwaardere materieel van BLACK+DECKER zijn over de hele wereld bekend en vrijwel overal te verkrijgen.