Bellux BX5203 – Kruimelzuiger – Auto

living room interior

Francesca Tosolini op Unsplash

Tim Forster op 3 september 2018

Met de Bellux BX5203 kruimelzuiger, die speciaal werd ontworpen om de auto mee schoon te maken, ontdoe je de achterbank in geen tijd van alle kruimels die de kinderen hebben achtergelaten. Ook sporen van modder en zand zuig je er zo mee op.

Beschrijving van de Bellux5203 kruimelzuiger – Auto

Deze kruimeldief is een handig toestel waarmee je het interieur van je wagen helemaal kunt schoonmaken. De Bellux BX5203 kruimelzuiger beschikt over een krachtige 12V motor en doet precies wat die moet doen: alle viezigheid uit de auto zuigen. Het stof kun je makkelijk uit stoffilter verwijderen zodat dit niet overal in het rond dwarrelt. Bij aankoop van deze kruimelzuiger worden standaard een kierenzuiger en stofborstel geleverd. Handig dus voor de kleinste hoekjes en voor het borstelen van het interieur. Het snoer heeft een lengte van 3 meter. Het apparaat heeft een aantrekkelijk, gestroomlijnd design. De rode kleur geeft het toestel een extra leuke toets. De Bellux BX5203 werkt niet op batterijen maar via een aansluiting op de sigarettenaansteker.

Voordelen

  • De Bellux5203 kruimelzuiger heeft een 12V motor waardoor deze krachtig zuigt.
  • Je verwijdert makkelijk de stoffilter.
  • Het toestel is licht in gebruik.
  • Door middel van de kierenzuiger en de borstel kun je je wagen heel grondig schoonmaken.
  • Je koopt deze autostofzuiger voor net geen 25 euro, vrij goedkoop dus.

Nadelen

  • Deze kruimelzuiger heeft geen batterij en kan bijgevolg niet opgeladen worden. Werken doet hij enkel als hij aangesloten is op de sigarettenaansteker van de wagen.
  • Het snoer is 3 meter lang, ruim voldoende om het interieur van de wagen schoon te maken, maar om bij de koffer van de wagen te geraken is het snoer net te kort.

Voor wie is de Bellux BX5203 kruimelzuiger – auto geschikt?

Wil je het interieur van je wagen een goede beurt geven, dan zul je heel tevreden zijn over de Bellux BX5203. Met het snoer van 3 meter kun je overal goed bij, met de kierenzuiger maak je makkelijk onder de stoelen en tussen de plooien van de banken schoon. Jammer genoeg kan je deze kruimelzuiger niet in huis gebruiken, deze werkt immers alleen door aansluiting op de sigarettenaansteker van de wagen.

Over het merk Bellux

Bellux is een vrij nieuw merk van kleine elektrische apparaten. Dit Belgische bedrijf produceert keuken- en huishoudtoestellen. Gebruiksgemak en functionaliteit zijn de bijzondere kenmerken van dit merk, maar tegelijkertijd wordt ook aandacht besteed aan het design van de apparaten.