Robotstofzuigers

empty living room

Francesca Tosolini op Unsplash

Tim Forster op 5 april 2019

Goed nieuws: de tijd dat het huis stofzuigen een vervelende en zware klus was is voorbij! De traditionele zware stofzuiger kan immers perfect door een veel lichtere en handiger kruimeldief vervangen worden en als je ook stofzuigen met een kruimeldief nog te hard werken vindt, dan kun je een robotstofzuiger in huis halen.

Een robotstofzuiger is een toestel waar elke huisvrouw of huisman van droomt: dit apparaat voert elke stofzuigklus efficiënt en nauwkeurig uit. Het enige waar jij moet aan denken is om af en toe eens je voeten op het salontafeltje te leggen terwijl je languit op de bank ligt, zodat de robotstofzuiger ook daar zijn werk kan doen. Een robotstofzuiger is niet meteen een van de goedkoopste huishoudtoestellen, maar op tijd, rust en lekker ontspannen staat eigenlijk geen prijs op, niet?

Eufy Robovac 11 – Robotstofzuiger

De Eufy Robovac 11 – Robotstofzuiger neemt die vervelende stofzuigklus helemaal van je over en gaat hierbij stil en efficiënt te werk zodat jij tijd hebt om je met andere dingen bezig te houden of om je eens lekker te ontspannen. Deze robotstofzuiger is slechts 7 cm hoog waardoor hij makkelijk onder de meeste meubels kan stofzuigen. De Eufy Robovac 11 beschikt over verschillende voorgeprogrammeerde programma’s die je makkelijk kunt instellen. Als de batterij bijna leeg is keert deze huishoudhulp zelf terug naar zijn oplaadstation zodat hij na een totale oplaadtijd van 360 minuten aan een nieuwe klus kan beginnen. Adviesprijs voor dit handige toestel is 199 euro.

iLife V5s Pro Intelligente Robot Stofzuiger – 2 in 1 / Dweilmachine -1000 PA | Dweilfunctie

Voor de iLife V5s Pro Intelligente Robot Stofzuiger betaal je ongeveer 200 euro. Niet goedkoop, maar je haalt er dan ook een bijzonder toestel mee in huis. Deze robotstofzuiger zuigt niet alleen tapijten en vloeren schoon, maar heeft ook een dweilfunctie die zowel nat als droog te gebruiken is. Wil je met een microvezeldoekje de vloer vochtig schoonmaken, dan hoef je het waterreservoir niet te vullen. Liever een grondige dweilbeurt? Dan vul je het waterreservoir met een sopje van je favoriete schoonmaakmiddel. In een handomdraai klaart deze robotstofzuiger de meest vervelende klussen in huis en als hij te moe wordt (lees: als de batterij bijna leeg is) dan gaat hij vanzelf naar zijn laadstation.

Tot slot

Een robotstofzuiger neemt letterlijk alle vervelende schoonmaakklusjes van je over. Het is een droomtoestel om in huis te hebben als jij geen tijd (of even geen zin) hebt om je huis hygiënisch schoon te houden.