Kruimeldief met wandhouder

rectangular brown wooden coffee table and gray 3-seat sofa

Francesca Tosolini op Unsplash

Tim Forster op 6 februari 2019

Vrijwel iedereen heeft graag dat zijn huis er netjes bij ligt. Orde in je woning zorgt immers ook voor orde in je hoofd wat op zijn beurt dan weer een innerlijke rust met zich meebrengt. Toch hoeft schoonmaken niet altijd grondig te gebeuren, er bestaat immers meer in het leven dan poetsen alleen.

Schoonmaken hoeft ook geen zware, vervelende klus te zijn. Met een kruimeldief ga je snel en makkelijk het huis rond, op jacht naar stof en viezigheid. Geen gedoe met een snoer dat overal blijft hangen, geen zorgen omwille van het feit dat de stofzuigerzak weldra vol zit en geen gesleur met een zwaar toestel. Een kruimeldief is handig, licht en makkelijk in onderhoud. De meeste kruimeldieven hebben een doorzichtig reservoir zodat je meteen ziet of dit geledigd moet worden en de filter kun je makkelijk uitspoelen onder de kraan. Dus geen rond dwarrelend stof meer als je net je huis hebt schoongemaakt. Een kruimeldief is een heel compact toestel dat niet veel plaats inneemt in huis. Helemaal handig is een kruimeldief met wandhouder. De wandhouder bevestig je aan de muur, de kruimeldief plaats je erin en deze wordt meteen ook opgeladen zodat hij klaar is voor een volgend gebruik. Opgeruimd staat netjes!

Tristar KR-2156 – Kruimelzuiger

De Tristar KR-2156 Kruimelzuiger is een handig en veelzijdig toestel. Je maakt er niet alleen de vloer mee schoon, maar ook de bank en tapijten kun je er perfect mee schoon zuigen. Dit toestel zuigt trouwens niet alleen droge stoffen op, maar neemt ook vloeistoffen in een mum van tijd weg. De kruimelzuiger opbergen doe je netjes en makkelijk in de wandhouder. Als je het toestel in deze wandhouder plaatst, wordt het meteen ook opgeladen. Na 960 minuten is de NiMH batterij volledig opgeladen en ga je 15 minuten onafgebroken met de kruimelzuiger alle vuil te lijf.

Sencor SVC 190B – Kruimelzuiger – Zwart

De Sencor SVC 190B Kruimelzuiger heeft een krachtige 45 Watt motor waardoor dit toestel uitstekende prestaties levert. Je maakt er in een handomdraai droge en natte oppervlakken perfect mee schoon. Na gebruik plaats je de kruimeldief weer in de wandhouder die het toestel in ongeveer 12 uur helemaal weer oplaadt. Eenmaal helemaal opgeladen kun je ongeveer 15 minuten met het toestel aan de slag.

BLACK+DECKER – DVJ325BF-QW – Dustbuster Kruimeldief

De DVJ325BF Kruimelzuiger van Black + Decker beschikt over het unieke Cyclonic action systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat alle stof en vuil van de filter worden weggeduwd, waardoor het toestel altijd zijn maximale zuigkracht behoudt. Bij het ontwerp werd bijzondere aandacht besteed aan de ergonomische aspecten en dit toestel ligt dan ook perfect in de hand. Bij deze kruimeldief wordt een oplaadsysteem geleverd dat je makkelijk aan de muur kunt bevestigen. Dankzij de Smart Charge Technologie laadt de batterij in nauwelijks 6 uur helemaal op. Met een volledig opgeladen batterij kun je iets meer dan een kwartier onafgebroken schoonmaken.

Tot slot

Een wandhouder zorgt ervoor dat je kruimelzuiger altijd netjes opgeborgen is. Plaats je de kruimeldief in de wandoplader dan wordt deze meteen ook automatisch opgeladen zodat het toestel weer klaar is voor een volgende poetsbeurt.