Kruimeldief geschikt voor hondenharen en kattenharen

selective focused of brown dog lying on sofa

Robert Larsson op Unsplash

Tim Forster op 5 maart 2021

Leuk zo’n trouwe viervoeter in huis: je voelt je nooit meer alleen, je hebt altijd onvoorwaardelijke vriendschap en je komt wat vaker buiten waardoor je algemene conditie erop vooruitgaat.

Beste kruimeldieven voor dierenharen november 2022

Minder leuk wordt het echter als je harige vriend in de rui komt of zich nestelt op jouw favoriete plekje op de bank. Je zwarte kledij heb je al lang vaarwel gezegd, maar vrienden en familie zijn er zich misschien helemaal niet van bewust dat ze beter iets aantrekken in een lichte kleur als ze bij jou op bezoek komen.

Iedere honden- of katteneigenaar is zich bewust van het feit dat er altijd wel haren op de bank of op kledij kleven en dat ze iets vaker moeten poetsen dan iemand zonder huisdieren. Toch nemen dierenliefhebbers deze ongemakken er graag bij. Enkele haren en wat meer stof in huis kunnen immers niet op tegen de liefde die je van een huisdier krijgt.

Meerdere keren per dag een logge stofzuiger uithalen is natuurlijk niet zo handig. Gelukkig is een kruimeldief ook voor katten- en/of hondenharen heel efficiënt. Uiteraard zijn er exemplaren die hiervoor beter geschikt zijn dan andere. Vrijwel elke kruimeldief doet het goed tegen dwarrelende haren op de vloer en vooral kruimeldieven die geleverd worden met een bijbehorende borstel kunnen haren in geen tijd van je bank en je kledij halen.

Dyson V6 Trigger+ – Kruimelzuiger

De Dyson V6 Trigger + – kruimelzuiger is een heel krachtige kruimeldief waarmee je niet alleen gemorste etenswaren opzuigt, maar die ook perfect geschikt is voor het verwijderen van katten- en/of hondenharen van de bank of uit het tapijt. Deze kruimeldief wordt geleverd met verschillende opzetstukken, waaronder twee verschillende borstels en een kierenzuiger. Deze borstels zorgen ervoor dat dierenharen probleemloos opgezogen worden en de kierenzuiger zuigt zelfs de haren uit de moeilijkst bereikbare plaatsen.

Philips MiniVac FC6149/01 – Kruimelzuiger

De Philips MiniVac FC6149/01 is een bijzonder krachtige kruimelzuiger waarmee je probleemloos alle vuil, inclusief de haren van je trouwe viervoeter opzuigt. Op deze kruimelzuiger kan je tal van accessoires monteren waardoor je honden- en/of kattenharen makkelijk van de bank, de kledij of het tapijt kan verwijderen. Ook de kierenzuiger doet perfect zijn werk en verwijdert in een handomdraai alle haren die tussen de kussens van de bank vastzitten. Wil je vlug voor de visite komt alle katten- en/of hondenharen van de bank, het tapijt en de vloer verwijderen, dan hoef je hiervoor niet die logge stofzuiger uit te halen. Een kruimeldief met een borstel of een kierenzuiger klaart dit klusje in een handomdraai zodat je samen met je huisdier probleemloos familie en vrienden kan ontvangen.