Kruimeldief draadloos

gray fabric loveseat near brown wooden table

Patrick Perkins op Unsplash

Tim Forster op 2 maart 2019

Erger jij je ook blauw als tijdens het schoonmaken het snoer van je stofzuiger overal blijft hangen? Gebeurt het ook vaak dat het snoer van je stofzuiger uit het stopcontact komt als je net iets te ver wilt schoonmaken? Vreselijk als je hierdoor deze – toch al vrij onaangename – schoonmaakklus moet onderbreken.

Met een draadloze kruimeldief kun je op een ontspannen manier schoonmaken zonder dat je rekening moet houden met dat vervelende snoer. Bovendien is een kruimeldief lekker licht zodat je deze makkelijk overal in huis kunt meenemen. Je maakt er makkelijk zowel de hele benedenverdieping als de bovenverdieping op een aangename manier mee schoon. Ook om de auto een grondige schoonmaakbeurt te geven is een draadloze kruimeldief het ideale toestel. Bij de meeste kruimeldieven worden ook diverse accessoires geleverd, zoals de heel handige kierenzuiger waarmee je zelfs de moeilijkst bereikbare plaatsen netjes kunt schoon zuigen. Draadloze kruimeldieven worden door middel van een oplaadstation opgeladen, zodat deze ook meteen netjes opgeborgen is na gebruik.

Philips MiniVac FC6142/01 – Kruimelzuiger

De Philips MiniVac FC6142 – Kruimelzuiger is een handig en licht toestel waarmee je in een handomdraai het hele huis kunt schoonmaken. Deze draadloze kruimeldief laad je in 18 uur helemaal op in het handige laadstation waarna je er ongeveer 10 minuten onafgebroken mee aan de slag kunt. Ruim voldoende tijd dus om het huis weer piekfijn schoon te krijgen. Deze kruimeldief ligt prettig in de hand en ziet er qua vormgeving ook mooi uit waardoor een vervelende schoonmaakklus net iets leuker wordt.

BLACK+DECKER 10.8V Kruimeldief DVJ315B-QW –Cyclonic Action – Smart Charge

De Black + Decker 10.8 V Kruimeldief DVJ315B-QW is een echte kampioen als het aankomt op opladen. Deze draadloze kruimeldief beschikt over een krachtige 10.8V Lithium-ion accu die in nauwelijks 240 minuten helemaal oplaadt. Dit systeem van opladen heet de Smart Charge en maakt deze kruimeldief uniek. Ook bijzonder is het Cyclonic Action filtersysteem waardoor stof en vuil weggedraaid worden van de filter waardoor de zuigkracht altijd optimaal is.

H.KOENIG – Kruimelzuiger

De draadloze H. KOENIG – Kruimelzuiger is niet alleen een heel handige toestel, hij ziet er ook bijzonder leuk uit. Een vervelende schoonmaakklus zul je met deze kruimeldief dan ook met plezier klaren. Als deze kruimeldief volledig opgeladen is, kun je er ongeveer een kwartier mee aan de slag. De H. KOENIG kruimeldief wordt geleverd met verschillende accessoires die je kunt gebruiken om ook de moeilijkst bereikbare plaatsen hygiënisch schoon te maken.