Kruimeldief in de aanbieding

living room interior

Francesca Tosolini op Unsplash

Tim Forster op 3 juni 2018

Iedereen zit gezellig aan de ontbijttafel, de sfeer zit goed, er wordt wat heen en weer gepraat en er worden plannen gemaakt om met het hele gezin een leuke dag door te brengen. In al haar enthousiasme gooit je dochter de doos met cornflakes om waarop deze vrolijk over de keukenvloer dwarrelen.

Vind jij het ook zo vervelend om altijd weer die logge stofzuiger boven te halen als er iets gemorst werd? Met een kruimelzuiger is dit klusje in een handomdraai geklaard. Je hoeft niet langer te sleuren met die zware stofzuiger en bovendien heb je geen gedoe met dat vervelende snoer dat zich vast en zeker weer rond de tafel- of stoelpoten zal draaien. Een kruimelzuiger is een bijzonder handig toestel om in huis te hebben. Je zuigt er snel kruimels, haren en allerlei kleine viezigheid mee op. Een kruimelzuiger werkt meestal op batterijen, is licht en handig in gebruik waardoor je hem makkelijk zowel binnenshuis als buitenshuis kan gebruiken. Kruimeldieven vind je in allerlei uitvoeringen, maten en prijsklassen.

Een kruimeldief in de aanbieding kopen

Een interessante tip om te besparen op de aankoop van een kruimeldief is af en toe eens de aanbiedingen op het internet bekijken. Er staat altijd wel een prachtexemplaar in de aanbieding. Heb je de perfecte kruimeldief op het oog, wacht dan vooral niet te lang om deze aan te kopen. Aanbiedingen zijn immers zo weer afgelopen.

Twee kruimeldieven die de moeite waard zijn om in de aanbieding te kopen

  • Philips MiniVac FC6149/01 – Kruimelzuiger Philips heeft zijn naam in de wereld van huishoudelijke toestellen al lang geleden gemaakt. Dit van oorsprong Nederlandse bedrijf heeft zowel goedkopere als duurdere modellen. Een van hun duurdere modellen is de Philips MiniVac FC6149/01. Dit handige toestel heeft een zuigkracht van 22 W, werkt met een oplaadbare NiMH-accu en wordt geleverd met verschillende opzetstukken. De normale prijs van deze kruimeldief is net geen 75 euro. Heel interessant dus om dit exemplaar in de aanbieding op de kop te tikken.

  • BLACK+DECKER PV1820L– Kruimelzuiger Een ander bekend merk van allerhande huishoudelijke toestellen is Black+Decker. Ook deze producent vervaardigd zowel duurdere als goedkopere kruimeldieven. Als je een Black+Decker PV1820L in de aanbieding op de kop kan tikken dan heb je echt wel een koopje gedaan. De normale prijs bedraag 107 euro, maar daarvoor krijg je dan ook een bijzonder handig toestel met een 200° draaiende zuigmond, zodat geen enkel stofje of kruimeltje nog veilig is.

Uiteraard zijn er zowel dure als goedkopere modellen op de markt. Denk vooral niet dat je veel geld moet uitgeven om een goede kruimelzuiger in huis te halen. Even alle aanbiedingen bekijken en je haalt een goede kruimeldief tegen een zachte prijs in huis.