Goedkope kruimeldieven die het toch prima doen

living room interior

Francesca Tosolini op Unsplash

Tim Forster op 2 mei 2018

Weinig gezinnen hebben geen stofzuiger in huis. De meeste vloeren worden af en toe gedweild, maar veel mensen komen er niet elke week aan toe om het hele huis grondig met water en dweil te poetsen en dan komt een stofzuiger goed van pas. Toch is een logge stofzuiger niet altijd even handig. Veel gezinnen kiezen er dan ook voor om naast een stofzuiger ook een kruimeldief in huis te halen. De meeste kruimeldieven zijn draadloos en werken met een oplaadbare accu waardoor je deze makkelijk doorheen het hele huis kan meenemen. Je zuigt er makkelijk kruimels, stof, haren van huisdieren en allerlei kleine viezigheid mee op. Kruimeldieven vind je in allerlei vormen, kleuren, groottes en prijsklassen.

Omdat een kruimeldief vaak als aanvulling op een gewone stofzuiger gebruikt wordt, gaat bij velen de voorkeur uit naar een goedkope kruimeldief. Om je wat te helpen bij de keuze voor een goedkope kruimeldief die tegelijkertijd perfecte prestaties levert namen wij 3 exemplaren onder de loep.

Princess 332757 Turbo Tiger Compact – Kruimelzuiger

Voor net geen 25 euro haal je deze kruimeldief al in huis. Deze kruimelzuiger werkt met een snoer en kan dus niet opgeladen worden. Toch betekent dit niet dat deze goedkope kruimeldief minder handig is. Het toestel is licht en beschikt over een schouderriem waardoor je deze makkelijk meeneemt door het hele huis.

Tristar KR-2156 – Kruimelzuiger

Ook de Tristar KR-2156 is een van de goedkoopste kruimeldieven op de markt. Gemiddeld betaal je er 28 euro voor. Met een volledig opgeladen batterij kan je er 15 minuten mee aan de slag. Deze kruimelzuiger maakt gebruik van een reservoir om alle stof op te vangen en is makkelijk te ledigen. De filter kan je gewoon onder de kraan uitwassen.

Sencor SVC 190B – Kruimelzuiger – Zwart

Met deze kruimelzuiger kan je zowel vloeistoffen als stof en kruimels opzuigen. In 12 uur laad je de batterij helemaal op waarna je er ongeveer 15 minuten kan mee werken. Het toestel is heel eenvoudig in gebruik en voor net geen 30 euro kan je deze kruimeldief al aankopen.

Een goede kruimelzuiger hoeft niet altijd duur te zijn. Ook goedkope kruimeldieven zijn een handige hulp in huis en de meeste doen precies waar ze voor ontwikkeld werden.