Een kruimeldief kopen

brown wooden coffee table

Francesca Tosolini op Unsplash

Tim Forster op 3 oktober 2018

De eerste kruimeldief kwam midden de jaren zeventig op de markt. Dit toestel betekende een revolutie op schoonmaakgebied. Het aantal modellen was in die tijd nog vrij beperkt en iedereen had zo ongeveer hetzelfde toestel in huis. Vandaag de dag bestaat er een overvloed aan allerhande merken, uitvoeringen en prijsklassen. Je hebt dus een ruime keuze en kan gaan voor het toestel dat het perfect bij jou en je thuissituatie pas.

Als je alle winkels in de stad moet aflopen op zoek naar het ideale toestel, ben je hier al gauw meerdere dagen mee zoet. Om tijd en energie te besparen ga je dan ook beter op het internet op zoek naar de ideale kruimeldief. Online kun je alle toestellen uitgebreid met elkaar vergelijken zowel qua prestaties, gebruiksgemak en prijs. Eenmaal een keuze gemaakt voor een bepaald toestel, handel je snel en veilig de betaalprocedure af. Jouw ideale toestel wordt als het ware bij jou thuis in de woonkamer geleverd en je kunt er meteen mee aan de slag.

BLACK+DECKER WDB115WA Wet & Dry – Kruimeldief

De BLACK + DECKER WDB115WA Wet & Dry is een geavanceerd toestel dat zowel droog als nat vuil in een handomdraai opzuigt. Deze kruimeldief is snoerloos en wordt door middel van een laadstation opgeladen. Met een volledig opgeladen accu kun je er bijna acht minuten mee aan de slag. Ruim voldoende dus om stof, kruimels en ander huisvuil eventjes snel op te zuigen. Voor net geen 39 euro haal je dit handige toestel al in huis.

Philips MiniVac FC6152/01 – Kruimelzuiger

De Philips MiniVac FC6152/01 – Kruimelzuiger beschikt over een uniek 2-traps filtersysteem. Dit zorgt ervoor dat het opgevangen vuil niet meer weer naar buiten kan. De eerste filter zuigt het grotere vuil op, de tweede filter houdt de fijnere stofdeeltjes vast. Het ergonomische handvat zorgt ervoor dat deze bijzonder lichte kruimeldief makkelijk in de hand ligt en comfortabel is in gebruik. Deze kruimeldief wordt geleverd met een borstel en een spleetmondstuk, zodat je op een efficiënte manier ook de meest moeilijk bereikbare plaatsen grondig kunt schoonmaken. De Philips Minivac FC6152/01 kost 33,99 euro.

Tot slot

Een kruimeldief kopen doe je makkelijk en snel online. Je kunt de toestellen perfect met elkaar vergelijken zodat je de ideale kruimelzuiger in een mum van tijd in huis kan halen.