Een goede kruimeldief

brown wooden coffee table

Francesca Tosolini op Unsplash

Tim Forster op 6 mei 2019

Met een kruimeldief is je huis schoon houden niet langer een vervelend en lastig karwei. Een kruimeldief ligt licht in de hand, heeft geen vervelend snoer dat overal blijft hangen en beschikt over een reservoir dat alle vuil opvangt zodat je geen stofzuigerzakken meer hoeft te vervangen.

Kruimeldieven bestaan in talrijke uitvoeringen en prijsklassen. Wat voor jouw gezin een goede kruimeldief is zal vooral afhangen wat je van het toestel verlangt. Wil je het toestel gebruiken als volwaardige vervanger van een stofzuiger? Ben je van plan om ook buiten of in de auto met de kruimeldief aan de slag te gaan? Vind je het belangrijk dat het toestel niet te zwaar is zodat je het ook makkelijk mee kunt nemen naar de bovenste verdiepingen van je huis? Om je te helpen een keuze te maken voor een kruimeldief die perfect bij jou past namen wij 3 goede kruimeldieven onder de loep.

AEG HX6-10SW – Kruimelzuiger

Met de AEG HX6-10SW kruimelzuiger zuig je op een handige manier kruimels en klein vuil op. Deze kruimelzuiger is snoerloos en als hij helemaal opgeladen is, kun je er 10 minuten mee aan de slag. Stofzuigerzakken heb je bij deze kruimelzuiger niet nodig, het vuil wordt opgevangen in een reservoir dat je makkelijk kunt uitspoelen. De zachte wieltjes bij de zuigmond zorgen ervoor dat delicate oppervlakten niet beschadigd worden.

Princess 332757 Turbo Tiger Compact – Kruimelzuiger met snoer

De Princess 332757 Turbo Tiger Compact is een kruimelzuiger met een snoer. Dit heeft als voordeel dat je het toestel onbeperkt kunt gebruiken voor grote schoonmaakklussen. Het is een heel krachtige kruimeldief die zelfs het meest hardnekkige stof in huis laat verdwijnen. Deze kruimelzuiger ligt makkelijk in de hand en er kunnen verschillende accessoires op gemonteerd worden.

Bosch Move BHN14090 – Kruimelzuiger – Zwart

De Bosch Move BHN14090 kruimelzuiger is een krachtig toestel waarmee je alle schoonmaakklussen in huis in een handomdraai klaart. Dankzij het High Airflow Systeem levert deze kruimeldief bijzonder goede prestaties. Met de bijgeleverd kierenzuiger kun je perfect ook moeilijker bereikbare plaatsen schoonmaken. Deze kruimeldief laadt in ongeveer 12 uur helemaal op.

Tot slot

Een goede kruimeldief kan een logge stofzuiger perfect vervangen. De meeste kruimeldieven zijn bijzonder licht waardoor je ze makkelijk overal mee in huis kunt nemen. Een kruimeldief is ook een praktisch toestel om je auto schoon te maken want je hoeft nooit meer op zoek naar een stopcontact of een verlengsnoer.