AEG Rapido AG5112

AEG Rapido AG5112

71,99
AEG Rapido AG5112
7,7

Test consumentenbond

7/10

  Review gebruikers

  9/10

   Voordelen

   • Zuigt goed uit kieren
   • Zuigt goed kruimels op
   • Zuigt goed glasscherven op

   Nadelen

   • Zwaar
   • Luidruchtig
   • Twee filters schoonmaken

   De AEG Rapido AG5112 kruimeldief lijkt qua uiterlijk veel op de AEG AG6108. Ook deze kruimeldief is gemakkelijk in het gebruik. Het apparaat heeft een goed handvat en dat zorgt voor een fijne grip. Hij is wel aan de zware kant maar dit wordt gecompenseerd door de wieltjes vooraan de kruimelzuiger die de druk op de pols verlichten. Ook wordt hierdoor het te zuigen oppervlak beschermd tegen krassen. Deze handstofzuiger blinkt uit in het opzuigen van kruimels op harde ondergronden en in het opzuigen van stof uit kieren. Door gebruik te maken van geavanceerde gasturbine-technologie en cyclonische stroming is de zuigkracht uitstekend.

   De verschillen tussen de AEG Rapido AG5112 en de AG6108 liggen op het gebied van de motor en de accu. Hij bevat een Ni-HM accu die eigenlijk in alle opzichten onderdoet voor een Li-ion accu. De prijs is echter wel gunstiger. Het opladen gaat door middel van een oplaadstation waardoor deze kruimeldief draadloos te gebruiken is. Het compleet opladen duurt alleen vrij lang.

   De AEG Rapido AG5112 heeft een uittrekbaar mondstuk dat tot 8 cm langer kan worden. Hierdoor is deze handstofzuiger uitermate geschikt voor het zuigen van kieren, keukenlades en dergelijke.

   Specificaties


   Afmetingen: 40,8 x 12,4 x 13,6


   Gewicht: 1,171 kg


   Inhoud kruimelopvang: 500 ml


   Breedte mondstuk: 51 cm


   Geluid: 74,3 dB


   Nat en droog: Droog


   Knop ingedrukt houden: nee


    Accu: Ni-MH


   Gebruikstijd: 17 min


   Oplaadtijd: 13 uur


   Oplaadstation: ja


   Draadloos: ja


   Lengte oplaadsnoer: 151,4 cm


   Leave a Comment