AEG HX6-8IW – Kruimelzuiger

Dierenliefhebbers zullen het vast wel weten: leuk een of meerdere viervoeters in huis, maar jammer genoeg krijg je er de haren in huis gratis bij. Ook een ritje met de wagen vinden vele honden leuk en helemaal leuk wordt het als er in het bos of op het strand kan gerend worden. Minder leuk natuurlijk voor de hondenbaasjes die na thuiskomt de wagen weer schoon moeten krijgen.

Meer lezen

BLACK+DECKER WDB115WA Wet & Dry – Kruimeldief

Stel je even het volgende voor: na een lange werkdag kom je uitgeput thuis, maar voor je je op de bank kunt ploffen moet je nog het huis opruimen, er ligt nog een hoop strijk te wachten, het hele gezin heeft honger en haastig begin je het eten klaar te maken. In je haast laat je een zak rijst vallen en alle rijstkorreltjes dwarrelen op de grond. Vreselijk! Met een kruimeldief knap je dit klusje zo op!

Meer lezen

Bosch Move BHN14090 – Kruimelzuiger – Zwart

Iedereen die regelmatig stofzuigt in huis kent het probleem van een logge stofzuiger, een snoer dat overal blijft hangen en een stoffige stofzuigerzak die om de zoveel tijd moet worden leeggemaakt. Je zou voor minder je dagelijkse stofzuigbeurt overslaan. Resultaat: stof en viezigheid stapelen zich op in huis waardoor je gezondheid en je humeur aangetast worden.

Meer lezen

BLACK+DECKER – DVJ315B-QW – 16.2Wh Kruimelzuiger

Met een gewone stofzuiger je auto schoonmaken is vaak een hele klus. Niet alleen is het heel vervelend om met die grote, logge stofzuiger tot bij de auto te komen, je moet ook een stopcontact in de buurt hebben. Kun je je auto niet dicht bij huis parkeren, dan heb je bovendien ook een verlengsnoer nodig en iedereen weet hoe onhandig dit wel is. Een draadloze, lichte kruimelzuiger is dan ook de ideale oplossing!

Meer lezen