H.KOENIG – Kruimelzuiger

Iedereen heeft graag dat zijn huis er netjes en opgeruimd bij ligt. Hoewel er in een huis best geleefd mag worden en rondslingerende spullen bijna niet kunnen vermeden worden, is het wel belangrijk dat een huis hygiënisch schoon is. Stof, kruimels en haren van je viervoeter op de vloer of de bank geven een bijzonder vuile indruk en deze horen niet thuis in een hygiënisch schone omgeving.

Read more

AEG HX6-8IW – Kruimelzuiger

Dierenliefhebbers zullen het vast wel weten: leuk een of meerdere viervoeters in huis, maar jammer genoeg krijg je er de haren in huis gratis bij. Ook een ritje met de wagen vinden vele honden leuk en helemaal leuk wordt het als er in het bos of op het strand kan gerend worden. Minder leuk natuurlijk voor de hondenbaasjes die na thuiskomt de wagen weer schoon moeten krijgen.

Read more

BLACK+DECKER WDB115WA Wet & Dry – Kruimeldief

Stel je even het volgende voor: na een lange werkdag kom je uitgeput thuis, maar voor je je op de bank kunt ploffen moet je nog het huis opruimen, er ligt nog een hoop strijk te wachten, het hele gezin heeft honger en haastig begin je het eten klaar te maken. In je haast laat je een zak rijst vallen en alle rijstkorreltjes dwarrelen op de grond. Vreselijk! Met een kruimeldief knap je dit klusje zo op!

Read more

BLACK+DECKER – DVJ315B-QW – 16.2Wh Kruimelzuiger

Met een gewone stofzuiger je auto schoonmaken is vaak een hele klus. Niet alleen is het heel vervelend om met die grote, logge stofzuiger tot bij de auto te komen, je moet ook een stopcontact in de buurt hebben. Kun je je auto niet dicht bij huis parkeren, dan heb je bovendien ook een verlengsnoer nodig en iedereen weet hoe onhandig dit wel is. Een draadloze, lichte kruimelzuiger is dan ook de ideale oplossing!

Read more