Kruimeldieven voor water en vloeistoffen

Een kruimeldief is een handig hulpmiddel om je huis snel schoon te maken. Dit lichte toestel kun je makkelijk doorheen het hele huis met je meenemen. De meeste kruimeldieven zijn snoerloos zodat je geen gedoe meer hebt met een snoer dat overal blijft hangen. Wat ook bijzonder handig is, is dat de meeste kruimeldieven een reservoir hebben waarin het stof verzameld wordt in plaats van een stofzuigerzak.

Read more

Kruimeldief draadloos

Erger jij je ook blauw als tijdens het schoonmaken het snoer van je stofzuiger overal blijft hangen? Gebeurt het ook vaak dat het snoer van je stofzuiger uit het stopcontact komt als je net iets te ver wilt schoonmaken? Vreselijk als je hierdoor deze – toch al vrij onaangename – schoonmaakklus moet onderbreken.

Read more

Kruimeldief geschikt voor hondenharen en kattenharen

Leuk zo’n trouwe viervoeter in huis: je voelt je nooit meer alleen, je hebt altijd onvoorwaardelijke vriendschap en je komt wat vaker buiten waardoor je algemene conditie erop vooruitgaat. Minder leuk wordt het echter als je harige vriend in de rui komt of zich nestelt op jouw favoriete plekje op de bank. Je zwarte kledij heb je al lang vaarwel gezegd, maar vrienden en familie zijn er zich misschien helemaal niet van bewust dat ze beter iets aantrekken in een lichte kleur als ze bij jou op bezoek komen.

Read more